Werken bij Monton

De Arcade in Utrecht is op zoek naar een groepsleerkracht en een onderwijsassistent. De volledige vacature voor de functie van onderwijsassistent lees je hier. De volledig vacature voor de functie van groepsleerkracht lees je hier.

De Wildzang in Lelystad is op zoek naar een fulltime leerkracht voor de bovenbouw, meer informatie over deze vacature lees je hier

Wij zijn voor onze scholen in de provincie Utrecht op zoek naar Toppers en Starters voor de Interne Begeleiding! Meer informatie over deze vacature lees je hier.

Basisschool De Vleugel is per 1 maart 2020 op zoek naar een Intern Begeleider (0,4fte). De volledige vacature lees je hier.

LEF zoekt jou! Wil jij samen met een bevlogen en enthousiast team meebouwen aan ons mooie Montessori Kindcentrum in Utrecht? Klik dan hier

Montessoribasisschool Loenersloot is per direct op zoek naar een Groepsleerkracht (0,3 fte). De vacature kan je lezen door hier te klikken.

Pallas Athene in Amersfoort zoekt per 1 januari 2020 een Groepsleerkracht voor de middenbouw. Meer informatie vind je hieronder:

Privacy Verklaring Sollicitanten